apmaksa

www.sportainventars.lv lapā izvēlieties preci un pievienojiet ‘pirkumu grozam‘. Lapa labajā stūrī nospiediet uz ‘pirkuma grozs’, kas soli pa solim Jūs aizvedīs līdz pasūtījuma iesniegšanai www.sportainventars.lv administrācijai.

Veicot pasūtījumu Jūs uz savu norādīto epasta adresi saņemsiet pasūtījuma apstiprinājumu , tālāk sportainventars.lv pārstāvis sniegs informāciju par preču pieejamību, piegādes izmaksām , izrakstīs rēķinu. Rēķina apmaksas  laiks ir norādīts rēķinā.

Pēc rēķina apmaksas veikšanas piegādājam Jums preci. Preču piegādes laiks dažādām precēm ir atšķirīgs: preces, kuras atrodas noliktavā, piegādājam 1-3 dienu laikā, preces, kuras jāpasūta ārpus LV robežām vai arī jāveic ražošanas process, piegādājam vienas līdz trīs nedēļu laikā. Specifisku pasūtījumu gadījumos piegādes laiks var būt arī ilgāks.

Preci  ir iespējams izņemt Ganību dambis 30 N, Rīgā vai arī pieteikt piegādi pirkuma noformēšanas sadaļā, kas tiks pierēķināta klāt pie kopējā izvēlēto preču rēķina. Sīkāk par piegādes izmaksām šeit: http://www.sportainventars.lv/2011/10/piegade/

 

Atpakaļ